Culy Homemade: gnocchi caprese met burrata

VOOR 2 PERSONEN:
400 gram gnocchi
500 gram kerstomaten
1 bol burrata
Flinke hand basilicum
2 eetlepels boter
Parmezaanse kaas
Zout en peper

ZO MAAK JE DEZE GNOCCHI CAPRESE
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet opzij.
Smelt de boter in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en laat ze ongeveer 4 minuten bakken. Breng ze op smaak met zout en peper.
Doe de gnocchi erbij, schep door en laat nog 2 à 3 minuten bakken. Voeg nog wat zout en peper toe naar smaak.
Voeg de Parmezaanse kaas toe, roer door en schep de gnocchi op een bord. Maak af met burrata, verse basilicum en nog wat Parmezaanse kaas.

Bron: Culy.nl

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *