Cookie Dough Bar

Het lijkt heel tegenstrijdig met de vorige post.. Maar als je op dieet bent (zoals op dit moment 100% van het Eggcetera blogteam) kun je alleen nog maar aan eten denken. Dus we eten braaf bloemkoolrijst en gaan deze weekend een poging doen tot sushi met behulp van bloemkoolrijst, maar dat betekent niet dat we deze nieuwtjes niet kunnen waarderen. Sterker nog… We leven voor dit soort nieuwtjes! Een Cookie Dough Bar in Rotterdam. Binnenkort gaat hij open.

‘Baker’s Dough wordt de eerste Cookiedough Bar van Nederland. Vers gedraaid koekjesdeeg, spoon-ready uit de beslagkom, veilig om zo te eten en goddelijk lekker!’ aldus de website. Maar dat het goddelijk lekker zal zijn, dat geloven wij meteen. Nog een paar weekjes aan de bloemkoolrijst en dan gaan we ons maar eens lekker laten verwennen in Rotterdam. Rotterdam here we come!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *