Win een Zalando cadeaubon t.w.v. 50 euro!

Met het voorjaar voor de deur ben jij wel toe aan nieuwe stappers of niet? Ga snel naar onze Facebookpagina. Like de Facebookpagina van Eggcetera en tag een vriend of vriendin die graag kans zou willen maken op een Zalando cadeaukaart t.w.v. € 50,- Eggcetera zal deze cadeaukaart eind maart verloten onder alle deelnemers.

Wil je altijd profiteren van de leukste kortingen van Zalando? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online shopping club. Je kunt gemakkelijk registreren via je e-mailadres , Facebook of Google+. Klik op de link: https://goo.gl/buRO0f

De Zalando Lounge online shopping club staat voor Excusieve merken met hoge kortingen! Bij alle exclusieve acties kun je dagelijks mode, schoenen en accessoires van topmerken en -designers voordelig aanschaffen en tot wel 75% besparen. Zalando Lounge is een vorm van ‘live shopping’. Dit houdt in dat de speciale aanbiedingen slechts beperkte tijd en alleen voor leden toegankelijk zijn. Profiteer er van!

Foto: Pinterest Zalando Nederland

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *