Mijn magische hulpmiddel in tijd van crisis

Met een bedrijf, een blog en een tweeling van nog geen twee jaar heb je van die dagen.. De kinderen huilen of zijn ziek, ze willen niets, een glas melk wordt omgestoten, de wasmachine gaat kapot terwijl je nog volle wasmanden hebt.. of zoals vandaag: om kwart voor vijf ‘s middags autopech. Nog geen idee wat er aan de hand is met de auto, maar met twee kinderen op de achterbank wachtend op de ANWB terwijl er thuis nog niets is voorbereid.. dat vraagt om problemen. Daar komt mijn magische wondermiddel om de hoek kijken: Thuisbezorgd.nl. Het aanbod in Lelystad is lekker groot, je bent verzekerd van eten en wij bestellen dan alvast vaak onderweg met de app zodat we thuis niet hoeven te wachten. Ik vind het ideaal. Ik hoef alleen nog maar te bedenken of ik zin heb ik pasta, chinees, pizza, patat… Ok, voor de supergezonde maaltijden kun je beter zelf aan de bak gaan 😉

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *