Uitgesproken sieraden van Rodrigo Otazu

Jullie moeten echt eens kijken naar het assortiment van Otazu. Dit Nederlandse sieradenmerk van de ontwerper Rodrigo Otazu is al jaren een bekende naam in de modewereld. De sieraden zijn al lange tijd favoriet onder beroemdheden, editors, bloggers, influencers, en de internationale jetset. Otazu heeft een geweldige collectie sieraden en accessoires en blijft zichzelf ontwikkelen. Ze hebben onlangs hun eigen webshop geopend. Wij van Eggcetera zijn inmiddels verkocht, maar wow wat is er veel keuze! We zijn benieuwd wat jij er van zult vinden.

Gaat er niet meteen een belletje rinkelen bij de naam Otazu? Denk dan even terug aan Lady Gaga’s beroemde vleesjurk. Hoewel de lappen biefstuk redelijk veel van de aandacht opeisten, waren ook Gaga’s accessoires zeer de moeite waard. Drie keer raden van welk merk al haar accessoires waren… Ook andere Celebrities als Jessica White, Britney Spears, Tyra Banks, Sarah Jessica Parker, Miley Cyrus, Selena Gomez, Naomi Campbell, Beyoncé, Kelis, Jennifer Lopez, Jessica Biel en onze eigen Maxima zijn fan van Otazu. Dat is behoorlijk knap voor een door en door Nederlands merk. In de tweede Sex and the City film waren Otazu sieraden te zien en ook tijdens eerdere modellenwedstrijden van Elite Model Look waren statement kettingen van Otazu veelvuldig te bewonderen!

De sieraden zijn nu voor iedereen via de Otazu webshop te koop. Denk niet gelijk dat ze onbetaalbaar zullen zijn, dat valt namelijk reuze mee. Wellicht loop jij straks als echte celebrity met deze fantastische sieraden om je nek, je pols, je vingers of in je oren, of ben je de blits met één van de fraaie Otazu accessoires.

Shop meteen op Otazu.com/nl en bekijk de unieke collectie. Ter introductie van de site zijn er nu diverse kortingsacties op de site te vinden. Veel shop plezier!

otazu

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *