3 goede voornemens voor 2017

We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van het jaar 2016. Traditioneel gezien is dat het moment om je persoonlijke goede voornemens voor volgend jaar uit te spreken. Want het moet altijd beter, slechte gewoonten worden afgeketst en we gaan nu echt… Tja of voornemens altijd uitkomen doet nu niet ter zake. Het is immers altijd goed even te bezinnen en je voor te nemen het volgend jaar beter te doen. Ja toch? Ieder jaar zien we soortgelijke voornemens. Ook nu is dat niet anders. Maar we helpen je wel graag de voornemens te volbrengen door je wat leuke links en tips te geven.

3 goede voornemens voor 2017:

1. Afvallen, gezonder leven en eten

Een goed voornemen is in 2017 wat kilootjes af te vallen en beter te letten op de voeding. Minder suiker, minder vet, minder koolhydraten, noem maar op!

2. Stoppen met roken!

Stoppen met slechte gewoonten zoals roken komen ieder jaar wel weer in de voornemens van mensen voor. Roken is hierbij ook wel slechte gewoonte nummer één. De overheid ontmoedigd roken al heel wat jaren en roken word er ook niet goedkoper op. Gelukkig zijn er genoeg rokers die zich voornemen het roken voor gezien te houden in 2017.

  • Bij Prostop kun je echt rigoureus stoppen met roken. Prostop heeft namelijk een zeer succesvolle laser therapie die voor iedere roker uitkomst biedt. Meer informatie over Prostop >
  • Wil je het stoppen met roken proces liever zelf in de hand houden dan zijn er natuurlijk talloze producten zoals nicotine pleisters welke je kunnen helpen te stoppen met roken. Shoppen bij Drogisterij.net >
  • Wil je eigenlijk niet helemaal stoppen met roken, maar het wel verantwoorder maken. Kies dan voor een e-sigaret. Deze elektrische vorm van roken is weliswaar niet gezond, maar minder slecht gebleken dan roken met tabak. De gewoonte blijft gehandhaafd het is alleen minder ongezond. Meer informatie Supersmokerclub >

3. Meer sporten en bewegen

Veel mensen nemen zich voor meer te sporten en te bewegen. Dat kan natuurlijk van alles zijn, wat vaker op de fiets, af en toe wandelen of hardlopen, maar ook inschrijven bij een sportschool of het aanschaffen van fitnessapparaten voor thuis.

  • Wil je inschrijven bij een sportschool? Kies dan een laagdrempelige sportschool waar je flexibel terecht kunt en waar je niet teveel betaald. Basic-Fit is zo’n sportschool en ze hebben inmiddels meer dan 380 clubs in Europa waarvan er 140 in heel Nederland. Meer informatie over Basic-Fit >
  • Wil je liever zelf kunnen bepalen waar en wanneer je wilt sporten en blijf je daarvoor liever thuis. Kies dan voor goede fitness apparaten en hulpmiddelen welke je kunnen helpen je doelen te verwezenlijken. Op een site als Gorillasport kun je alles vinden. Naar Gorillasport >

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *