Black Friday

Black Friday is overgewaaid naar Nederland. Lokaal, maar ook landelijk zie ik veel kortingsacties langskomen. Weet je nog niet wat Black Friday is? Dan eerst een Wikipedia definitie en daarna genieten van deze tips  van TLC’s extreme couponing 😉 

Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *