Tompouce versieren bij de Hema

Hoe leuk is dat! Kinderen mogen zelf een tompouce komen versieren in een winkel van de Hema. Het kan echt! En wel op woensdagmiddag 2 november van 13:30 tot 17:00.

Hema bestaat 90 jaar en heeft de komende periode nog regelmatig leuke jubileumacties. De tompouce actie is bedacht omdat onlangs 4 designers, in het TAART magazine, ontwerpen hebben gemaakt geïnspireerd op de tompouce. Hema zelf heeft overigens ook producten gebaseerd op de tompouce, zoals gezichtmaskers en zelfs usb-sticks. Eerder had Hema al een tompouce luchtbed in de schappen liggen. Tja de tompouce is samen met de rookworst toch nog steeds een onmisbaar icoon van Hema, zeker in Nederland. Of ik zelf een groot fan ben van de tompouce? Voor mij hoort de tompouce er zeker wel bij, maar één tompouce per jaar is wel genoeg wat mij betreft. Mijn voorkeur gaat dan vooral uit naar de oranje variant tijdens koningsdag 😉

Op deze pagina van HEMA kun je meer informatie vinden over de tompouce versier actie van 2 november a.s. en zie je tevens de deelnemende Hema filialen. Bij ons in de buurt doen sowieso de Hema’s in Lelystad, Dronten en Almere-Stad mee met deze leuke actie.

Ga dus zeker even met je kind(eren) een tompouce versieren bij een Hema in de buurt, want het is gewoon helemaal gratis en voor niets!

tompouce_hema-90-jaar

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *