31 oktober Halloween! Ben jij er klaar voor?

Halloween is de laatste weken al even in de picture, van overal opduikende horror clowns tot de meest bizarre attracties en spookhuizen bij Walibi Hollands Halloween event The Fright Nights. Nederlanders omarmen Halloween echt helemaal, aldus dit nieuwsbericht. Nou wij ook!

Officieel is Halloween dit jaar op 31 oktober. Misschien heb je nog een Feestje binnenkort of ga je graag los op bizarre snoepjes of knotgekke gadgets. Wij zetten graag wat leuke Halloween tips voor je op een rijtje.

Te gekke Halloween kostuums en accessoires

hoofdpagina%20party%20pakjes%20halloween%20dames%20heren%20grootPartypakjes.nl is wat ons betreft wel de nummer 1 dark and twisty. Ze hebben een enorme collectie kostuums voor volwassenen zowel voor dames als voor heren. Check de website voor het assortiment. Maar ook FunenFeestwinkel, Het Feestbeest en PartyKostuums.nl mogen zeker niet ontbreken. Ook daar vind je te gekke kostuums voor iedereen. WWW.PARTYPAKJES.NL | WWW.FUNENFEESTWINKEL.NL WWW.FEESTBEEST.NL | WWW.PARTYKOSTUUMS.NL

 

bolJe mag van bol.com verwachten dat ze alles hebben. Dat geldt ook voor Halloween artikelen. Via de site kun je genoeg items vinden.
WWW.BOL.COM

 

 

1384680In de winkels van Xenos vind je sinds jaar en dag de allerleukste Halloween artikelen. Ook online heeft Xenos een flinke collectie artikelen staan.

WWW. XENOS.NL

 

aloOok via Ali-Express vind je voldoende als het om Halloween gaat. Het is zeker de moeite waard het assortiment even te bekijken. Houdt er alleen wel rekening mee dat de levertijd hier wat langer duurt.
NL.ALIEXPRESS.COM

 

 

Bizar Halloween snoep en cake

251585Jamin speelt altijd prima in op de jaargetijden. Met Halloween blijven ze ook zeker niet achter. Neem deze worm lolly’s bijvoorbeeld. Kijk het hele assortiment op de website.

WWW.JAMIN.NL

 

monster-popsOp de leukstetaartenshop vindt je Halloween cake recepten. Via hun webshop kun je alle benodigde items gelijk bestellen. Zo maak je zelf in een mum van tijd een gave Halloween cake of taart.
WWW.DELEUKSTETAARTENSHOP.NL

 

 

Super gave Halloween gadgets voor thuis

fred-tea-bones-tea-infuser-hoofdEggcetera heeft leuke items gevonden op de websites van Megagadgets, Gadgethouse en Ditverzinjeniet. Het zijn stuk voor stuk super gave items. Neem bijvoorbeeld deze tea bones tea infuser van ditverzinjeniet.nl. Maar kijk voor alle items op de sites van deze leuke webstores.

WWW.MEGAGADGETS.NL | WWW.GADGETHOUSE.NL | WWW.DITVERZINJENIET.NL

08faa8992a43325efd1fca1e8eb03698Wil je jouw huis omtoveren in een hauntedhouse. Misschien moet je deze items van AtmosfearFX dan eens bekijken. Je kunt met behulp van een screen of beamer werkelijk de meest creepy show ever creëren. Het zal de buren in ieder geval niet ontgaan. Ze zijn te koop via Amazon UK welke ook in Nederland leveren.
WWW.AMAZON.CO.UK

 

horrHorrormovies mogen natuurlijk niet ontbreken. Kijk maar eens op Bol.com voor een lekker rijtje Bluerays/DVD’s die de komende weken het griezel gevoel kunnen helpen creëeren.

WWW.BOL.COM

 

Halloween events

imagesnu0ii2h3Tot slot een rijtje met Halloween events welke zeker de moeite waard zijn. Heb je er na je eigen feestje(s) nog niet genoeg van, bezoek dan zeker één van deze events in de komende twee /drie weken. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van de betreffende evenementen. Let op de eerste 6 evenementen zijn alleen geschikt vanaf 16 jaar en ouder. De andere 4 zijn ook geschikt voor jongere kinderen.Tickets voor The Fright Nights Walibi Holland | 21/22/23 oktober | 28/29/30 oktober 2016
Tickets voor Amsterdam Halloween | zaterdag 29 oktober 2016
Tickets voor  Halloween Nights Toverland | 21/22/23 | 26/27/28/29/30 oktober 2016
Tickets voor Horror Feest Movie Park Germany
| 21/22/23 | 26/27/28/29/30 oktober 2016 

Tickets voor Haunted Castle Lisse  | 28 & 29 oktober 2016
Tickets voor Night of Darkness Beverwijk  | 4 & 5 november 2016

Tickets voor Disney’s Halloween Festival Disneyland Parijs | t/m 31 oktober 2016
Tickets voor Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn | t/m 30 oktober 2016
Tickets voor Halloween Plopsaland de Panne | 22 / 29 / 30 oktober en 5 november 2016
Tickets voor Halloween  show Julianatoren | t/m 30 oktober 2016

Happy Halloween allemaal!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *