Boer zoekt Vrouw – Ultieme voorbereiding op boerenleven

Heb jij zitten smullen voor de buis gisteravond? Ben je al in de pen geklommen om te schrijven naar David, Herman, Marc, Olke of Riks? Dan mogen deze handige hebbedingetjes niet ontbreken in jouw voorbereiding op het boerenleven 😉 Ook natuurlijk voor de echte fans heerlijke musthaves. Zoals het boek van Boer Jos (kennen we hem nog uit de vorige editie…?), klompen (0ok in pantoffel variant! Het boerenleven mag best een beetje aangenaam zijn na een dag hard werken) en heerlijke recepten die je op weg helpen.

Interessante boeken om echt in de materie te duiken 😉

Leuke musthaves om de voorbereiding op het boerenleven aangenaam te maken!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *