Suikerfeest met een Hollands tintje!

Het is feest! Gisteren vierde de Turkse gemeenschap al het Suikerfeest, vandaag is de Marokkaanse gemeenschap aan de beurt :) Ik heb nog nooit een Suikerfeest meegemaakt, maar ik moet er ook eerlijk bij zeggen… ik zou de Ramadan niet eens kunnen volhouden. Een maand lang alleen maar ‘s ochtends en ‘s avonds eten en dan ook nog in de maand waarin de dagen super lang zijn? Ik heb veel respect voor iedereen die dit kan opbrengen. Omdat ik het Suikerfeest nog nooit heb meegemaakt en niet thuis ben in de wereld van de Suikerfeestspecialiteiten heb ik lekkere Hollandse versnaperingen voor jullie opgezocht die ook prima op tafel kunnen! Een Suikerfeest met een Hollands tintje :) 

8 x heerlijk zoete versnaperingen van de Jamin

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *