Hype: Pokémon GO musthaves

Je kunt er haast niet meer omheen… Nederland,  of eigenlijk de hele wereld, is compleet in de ban van de Pokémon GO game-app voor mobiele apparaten. Overal waar je kijkt zijn mensen er wel mee bezig of praten ze erover. En die rage duurt waarschijnlijk nog wel even voort, zeker nu de app ook officieel in Nederland en België beschikbaar is. Ook Eggcetera kan niet achterblijven, want ook hier heeft de verslavende game toegeslagen! 😉

Over het spelletje zelf wordt inhoudelijk al heel veel geschreven dus dat gaan we dan ook niet doen. Mocht je echt niet weten wat Pokémon GO is of hoe je de app installeert? Kijk hier , hier  en hier voor handig linkjes. Eggcetera gaat graag in op onmisbare, bijna essentiële accessoires die je als Pokémon GO player MOET hebben!

Onderstaand vind je 10 coole Pokémon GO musthaves. Gotta catch m all!!!

 1. The Pokemon GO Plus
  Dit is wel de ultieme #1 accessoire ter aanvulling op je Pokémon GO App. Deze ‘Wrisband’ of ‘Smartwatch’ gadget maakt dat je op het hoogste niveau de catching game kunt spelen. Het is een puur een hulpmiddel om een betere Pokemon meester te worden en derhalve niet noodzakelijk om het spel te kunnen spelen. Toch is dit item wel een echte musthave. De accessoire zal namelijk, éénmaal gekoppeld aan je telefoon (alleen nog mogelijk voor Iphone), gaan trillen wanneer je in de buurt bent van een Pokemon of Pokestop. Met één druk op de knop kun je deze catchen, zelf zonder je telefoon te gebruiken. Bij Pokestops kun je met een druk op de knop snel je zakken vullen met de gratis items die beschikbaar zijn bij deze stops, zoals Pokeballs etc. De armband, die € 39,95 moet gaan kosten, draag je om je pols zoals een horloge. Door middel van een Bluetooth verbinding staat de armband dus in contact met je Android of iOs toestel en wordt je gewaarschuwd als er ‘iets gebeurt’. Je kunt met de armband instellen dat er bij een waarschuwing gebruik zal worden gemaakt van de trilfunctie of dat het LED- lampje zal gaan knipperen.


  Helaas is dit item vrijwel overal uitverkocht. Op Ebay kun je ze nog wel vinden, maar de prijzen worden daar door de populariteit aardig opgedreven, dus kun je echt niet wachten is dat natuurlijk wel een optie, maar betaal dan niet ‘te veel’. In Nederland komt de gadget naar verwachting eind juli beschikbaar. Bij bijvoorbeeld Bol.com en bij Intertoys kun je het item al wel pré orderen.
 2. Powerbank
  De Pokémon GO app trekt je batterij behoorlijk snel leeg. Dus ben je lekker op jacht dan kun je het natuurlijk niet hebben dat je telefoon er mee ophoud. Een Powerbank is hierbij dan ook een absolute musthave. Zo heb je altijd genoeg power bij je om de jacht uren lang voort te kunnen zetten.
 3. Universele Smartphone fietshouder
  Voor iedereen die per fiets wilt gaan om te ’catchen’ is een fietshouder voor je smartphone geen overbodige luxe. Zo kun je beide handen aan je stuur houden en je app toch goed in de gaten houden terwijl je de stad doorkruist op zoek naar Pokémons en Pokestops. Voor de auto kun je ook een smartphonehouder gebruiken. Alleen vinden wij dat je in de auto toch geen risico moet lopen en dus niet met andere dingen dient bezig te zijn dan letten op het verkeer. Maar uiteraard geldt ook op de fiets dat je natuurlijk altijd moet blijven opletten op wat er in de echte wereld gebeurt! 😉
 4. Goede voetverzorging
  Ga je te voet om het spel te spelen, zorg dan dat je goede schoenen hebt. Zo kun je tenminste vele kilometers afleggen zonder kans op blaren of eelt. Natuurlijk kun je ook goede zooltjes in je schoenen leggen zoals die van Scholl en in het uiterste geval geef je de voeten na afloop een royale behandeling met de velvet smoot.
 5. Selfiestick
  Het spelen van Pokémon GO is een sociale aangelegenheid aan het worden. De kans dat je mede trainers tegenkomt is namelijk heel erg groot, dus ook de mogelijkheid dat je zelfs nieuwe vriendschappen maakt. Wat is er dan leuker om je herinneringen vast te leggen, niet te samen met je pas gevangen Pokémon, maar gewoon met je zojuist ontmoette mede trainers. Een selfiestick biedt hierbij dan zeker uitkomst. Leuke toevoeging: Via Mannengeheim vind je een stappenplan waarom Pokémon GO zelf beter is dan een datingsite. Zo zie je maar!
 6. Pokédex
  Krijg je maar niet genoeg van al die Pokémons? De Pokédex van TOMY geeft je nog meer plezier en is
  ‘s-Werelds meest geavanceerde en complete Kalos Regio! Het touchscreen van de Pokédex is inclusief 10 speelstanden en 2 extra onsluitbare speelstanden voor onbeperkt Pokémon plezier. Het full-color LCD scherm is perfect om Lumiose City te ontdekken of om Pokémon te vangen in de Adventure Mode. Vind jij jezelf een échte Pokémon expert? Test je kennis met de meer dan 1,300 quiz vragen, en leer nog meer over de meer dan 450 Pokémon uit de Kalos Regio!
 7. De ‘klassieke’ Pokémon films
  Wanneer je kennis wilt uitbreiden over Pokémon of juist gewoon nog meer Pokémon plezier wilt beleven dan zijn er gelukkig ook nog talloze films. Wat dacht je bijvoorbeeld van Pokémon Zoroark, Pokémon Black & White of gewoon een complete filmbox. Gegarandeerd kijk plezier.
 8. Nintendo DS
  Tot Pokémon GO waren de Pokémon games op de Nintendo 2DS en 3DS de meest gepeelde spellen bij Pokémon trainers. Nu de hype zich uitbreidt komt ook de nostalgie naar de orginele spellen weer terug. En die spellen kun je natuurlijk ook nog steeds spelen. Neem bij voorbeeld Pokémon X, Pokémon Y en Pokémon Moon.
 9. Nog meer Pokémon hebbedingetjes
  Nu Pokémon populairder is dan ooit, wil ook jij natuurlijk de allerleukste Pokémon spullen hebben. En die zijn er gelukkig volop. Wat dacht je bijvoorbeeld van de orginele Pokémon kaarten, Pokémon Plush figuren, de Real Pokeballs met figuurtjes, Actionfigures, een Pokémon Clip ’n Crarry riem, Pokémon T-shirts, Pokémon Petjes, Pokémon bracelets en sieraden, een Pokémon Monopoly bordspel en zelfs kunstzinnige verzamelobjecten. Kortom de keuze is reuze!
 10. De beste Android of IOS telefoon
  Als laatste musthave benoemen we graag het hebben van een goede en geschikte telefoon. Een geschikte telefoon is natuurlijk een vereiste voor het gebruik van de Pokémon GO app, je hebt sowieso een telefoon nodig die draait op Android of IOS. Dus is jouw telefoon ongeschikt, tergend langzaam of wil je gewoon de allernieuwste phone? Ga dan zeker even shoppen!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *