Pretty Little Liars – serie voor de zomer

Nog heel even… en dan stoppen al je favoriete series. Ik wil niet de brenger van het slechte nieuws zijn, maar het is nu eenmaal zo. Voor je het weet is de cliffhanger van GTST op TV geweest en mag je weer maanden wachten om erachter te komen hoe het afloopt. Het grote nadeel met zo’n soap als GTST… spieken kan niet. Daarom heb ik de tip voor de zomer. Je hebt nodig: Netflix, toch wel engelengeduld en flink veel popcorn.

Na acht seizoenen Dexter had ik mij voorgenomen niet weer een hele serie achter elkaar te kijken op Netflix. Het hielp niet dat ik Dexter al een keer had gezien en dus de spanning er wel af was. De grote lijnen (who did it) wist ik nog. Het effect was een beetje.. tja.. Het was vermoeiend. We besloten (vriendlief was erbij) om niet 1 serie achter elkaar te kijken, maar 2 of 3 uit te zoeken en een beetje te rouleren. Mijn eis: er moest een simpele serie tussen zitten. Een makkelijke, maar vermakelijke vrouwenserie. Denk aan Desperate Housewives. Het werd Pretty Little Liars en eigenlijk hoef je niet verder te lezen om te weten hoe dit afloopt.

Wij kijken nu iedere avond 2, maar soms ook wel 3 afleveringen. Er zitten ontzettend veel afleveringen in 1 seizoen en we weten nog niet wie -A is!! Ok, even terugspoelen. Het verhaal gaat over vier lieftallige dames in high school (klein stadje) die worden lastig gevallen. Ze krijgen smsjes, mailtjes, berichtjes op alle mogelijke manieren van een persoon die zichzelf -A noemt. A weet alles en gebruikt de geheimen van de meiden om ze te manipuleren en tegen elkaar op te zetten. We zitten nu in seizoen 3, hebben een aantal mensen op het oog en proberen de complotten te doorgronden… Die zit in Team A, die zit in Team B (dat niveau), maar we weten het dus nog steeds niet! Daarom blijven wij kijken. Ik kan het natuurlijk even opzoeken, maar dan is de lol er snel af en dan weet jij nog steeds niet wat je deze zomer moet kijken 😉

‘Enjoy bitches, while you can’ -A

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *