Foodfestivals here we come!

Zon, zee, strand & foodtrucks! Van de zomer willen we natuurlijk gewoon weer lekker eten en genieten. Dat kan met deze superleuke foodfestivals waar je vooral veel kunt proeven, zien en ervaren.

Rollende keukens 12 mei t/m 16 mei Amsterdam
Van donderdag 12 mei tot en met maandag 16 mei 2016 (Pinksteren) organiseren MISTER KITCHEN & PACIFIC PARC de 9e editie van Het Weekend van de Rollende Keukens (Westergasfabriek Amsterdam). Tientallen mobiele eetgelegenheden zullen zich tot één groot openluchtrestaurant verenigen. Van gastronomische vreetkar tot excentrieke pizzawagen en van curieuze BBQ-camper tot rollende keukenprinsessen. Toegang gratis.

Food Truck Festival Trek Utrecht 12 t/m 16 mei
Het Griftpark in Utrecht wordt omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant, ook hier met tientallen mobiele keukens. Het lekkerste eten, de leukste live muziek en theatervoorstellingen. Toegang gratis en ze gaan heel Nederland door. Kijk hier voor alle data en locaties: http://www.festival-trek.nl/

Lepeltje Lepeltje Amersfoort 13 t/m 16 mei
Van vrijdag 13 t/m maandag 16 mei wordt het Burgemeester Brouwerplantsoen omgetoverd tot een intiem cultureel food festival. Naast de mobiele keukens met de heerlijkste gerechten spelen er bands en DJ’s, is er een markt met ambachtelijke producten en zijn er leuke activiteiten voor kinderen. De toegang is gratis.

Taste of Amsterdam 2 t/m 5 juni
Het Amstelpark omgetoverd tot een culinair spektakel met je favoriete restaurants uit Amsterdam, culinaire deelnemers, chefs, theaters, proeverijen, workshops, muziek. Een kaartje kost 12 euro.

Eten op rolletjes 10 t/m 12 juni Arnhem
Van 10 t/m 12 juni is het Arnhems Buiten park aan de beurt om een feestelijk openluchtrestaurant te worden met 30 foodtrucks, theater en live muziek. Er is aanbod voor iedereen. Toegang is gratis.

Deze informatie komt van de verschillende websites van de foodfestivals. Kijk voor het laatste nieuws of informatie over bijvoorbeeld openingstijden altijd even op de desbetreffende website. Foto: Pinterest Decor8

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *