Zomerse jurkjes!

I’m ready for summer! Are you? Naast het kwijtraken van de overtollige kilo’s, heeft zo’n dieet (voor mij nu koolhydraatarm) nog meer voordelen! De zomer komt eraan en nu de broeken te groot zijn geworden, is dit het moment om te gaan shoppen en alvast een zomergarderobe in te slaan.

Meteen kopen? Klik op de desbetreffende jurk of de bestel hier knop en je komt meteen op de goede pagina uit :) Have fun shopping!

Wiehoe! Op TopVintage kon ik alvast mijn hart ophalen aan deze zomerse zomerjurkjes. De Hawaii dresses… Hoe zomers wil je het hebben?
Dan heb ik ook nog de Amalfi Coast Dress voor jullie uitgezocht en een leuk strandjurkje met een jaren 60 print.De uitgesproken stofjes van TopVintage vind ik helemaal geweldig, maar soms wil je een iets rustiger printje.. Voor jullie heb ik op Zalando de volgende jurkjes gevonden, net zo zomers!risk accesoir h 051214 728x90

Nieuwe garderobe aanschaffen, maar ook een beetje op de centen letten? Kijk dan eens bij Bonprix. Deze jurkjes zijn allemaal onder de 35 euro!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *