Winnen!

Er is weer een nieuwe samenwerking ontstaan. Van de website Telefoonhoesjesstore.nl mogen wij 25 euro shoptegoed weggeven. Altijd fijn!

Op deze site kun je veel smartphonehoesjes vinden en ook helemaal in mijn straatje; met glitters! Nu had ik al een glitterhoesje, besteld in China… maar de kwaliteit laat het dan toch een beetje afweten voor drie euro. Gelukkig betaal je bij Telefoonhoesjesstore.nl ook niet de hoofdprijs. Ze hebben hoesjes voor alle merken zo ook Huawei P8 Lite hoesjes en verschillende HTC One m8 hoesjes. Een van mijn favorieten als het gaat om een Huawei P8 hoesje is de uiltjes booktype :) Die kun je hier vinden.

Meedoen? Laat in een post hieronder weten waarom jouw telefoon toe is aan een grondige make-over! Ik ben heel benieuwd wat voor hoesje er nu om heen zit en wat jij met het shoptegoed gaat doen 😉

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *