Deadpool geweldig goed

Anders, verrassend, spannend en met heel veel humor. Deadpool, de nieuwste film van Ryan Reynolds, is echt de moeite waard. Ik heb de film afgelopen weekend gezien in de Agora Bioscoop in Lelystad en ik ben nog steeds onder de indruk. Daar waar superhelden altijd de juiste keuze maken, gaat Deadpool zijn eigen weg. Waarom het leven sparen van een slechterik? Nee hoor, Deadpool schiet hem alsnog overhoop. Zijn doel is wraak nemen op de kwaadaardige Brit die verantwoordelijk is voor de verminking van onder andere zijn gezicht. Ryan Reynolds is natuurlijk een lekkerding en in delen van de film is hij ook te zien in zijn mooie hoedanigheid.. maar in het grootste gedeelte van de film zien wij zijn gehavende gezicht als gevolg van de experimenten die hem uiteindelijk moesten genezen van kanker en super krachten moesten bezorgen. De verwijzingen naar de X-men films, maar ook het aanspreken van de kijker zorgen voor de nodige humor. Ook maakt Deadpool een pittige opmerking over de acteur Ryan Reynolds. Die zit in heel veel films, maar dat is vast niet om zijn acteertalent…

Ja, ik ben klaar voor een vervolg! Een geweldige sarcastische ‘superheld’ met veel humor, veel arrogantie en de juiste keuze maakt tussen goed en kwaad.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *