De Groene Wolk

Hieperderpiep hoera! Mijn zus heeft sinds deze week een eigen webshop. En omdat wij graag over leuke dingen, adresjes en dus ook webshops bloggen kan natuurlijk haar shop niet achterblijven.Wat kun je er kopen? Groene babykleding. Nee, niet de kleur. Ze heeft kleding in alle kleurtjes en maatjes, maar de productie van de kleding is groen.

Janneke: ‘Graag help ik met mijn producten andere ouders op weg naar een groener leven. Laten we allemaal kleine stapjes nemen en samen een grote impact hebben. Tenslotte willen we allemaal de beste toekomst voor onze kinderen.’ De collectie bestaat uit shirtjes, broekjes, leggings, pyjama’s, mutsjes, slofjes, krabwantjes en jurkjes in de maten 50 tot en met 110. Slaapzakjes zullen snel volgen. De eerste collectie is gemaakt met biologische jersey van het merk Lillestoff met het GOTS-keurmerk.

‘De materialen zijn nu biologische jersey. Er komt nog bamboe aan en wol. Deze zomer ontwerp ik een lijn met biologisch katoen. Lekker luchtig voor de kinderen. Ook is er houten speelgoed en speelgoed van natuurrubber voor de kleintjes.’ Alle kleding is met de hand gemaakt.

By Marleen Lam / Musthave

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *