Pasta met pesto van Sonja

Ik moet niet op dieet, maar ik wil wel graag wat kilootjes kwijt. Zo kwam thuis het Sonja Bakker boek erin en niet voor de eerste keer. Sonja is bij ons vaker in huis gehaald, maar waar alle vorige delen zijn gebleven…? Ik denk weer verkocht na een slechte poging. Maar nu lag Sonja weer bij een bekende supermarkt, namelijk de Lidl. Bovendien kreeg je een stappenteller (kleur naar keuze, ik heb een roze) en kon je met die stappen korting krijgen op producten. Aan de slag gaan had dus echt zin. Dat alles bij elkaar trok mij over de streep en nu doen wij thuis een soort van Sonja Bakker dieet. We halen haar producten in huis, maar bepalen zelf wat we wanneer eten. Wel ben ik gek op haar recepten voor het avondeten. Vanavond staat pasta met verse pesto op het menu. Dat ziet er zo uit:

Je hebt nodig voor 4 personen:
400 gram penne
2 bakjes verse groene pesto
200 gram rucola
250 gram cherrytomaatjes
50 gram pijnboompitten
3 eetlepels olijfolie

Je doet het volgende:
Kook de pasta volgens de verpakking. Rooster de pijnboompitten kort in een koekenpan. Halveer de tomaatjes en bak deze samen met de rucola en de pesto in een wokpan met olijfolie. Meng de penne erdoor en strooi de pijnboompitten erover. Laat dit circa 5 minuten intrekken.

Nog mooie pannen of snijplanken nodig? Scroll dan door naar onderen.

 

Snijplank 27x40cm Zwart Sage
Prijs: 39.98
Koekenpan 30cm Smart Touch Tefal
Prijs: 26.99
Vergiet Punt 20cm
Prijs: 17.98
Hapjespan 24cm Inductie Stockholm Skillit Greenpan
Prijs: 104.99
Bakspaan Groen Jumbo Turner Joseph Joseph
Prijs: 12.50
Serveertang RVS
Prijs: 6.78
Snijplank Universeel Rood Wit 25x36cm BK
Prijs: 9.99

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *