Find your Mickey or Minnie…

Alle single Disneyfans opgelet! Er is nog hoop 😉 De website MouseMingle.com is in het leven geroepen om mensen die van Disney houden bij elkaar te brengen. Zoals de bedenkers achter de website het verwoorden: ‘traditionele datingsites snappen niet hoe gepassioneerd mensen kunnen zijn als het op Disney aankomt. Maar wij begrijpen het wel.’

Je hoeft niet bij een Disneypark in de buurt te wonen om iemand te vinden die jou begrijpt. Er zijn overal Disneyfans die een soulmate willen vinden die hun passie deelt. Om MouseMingle te gebruiken, moet je eerst je favoriete Disney films en producten invoeren. De website kon al snel de vraag niet meer aan.. maar is inmiddels weer online en goed bereikbaar!

Dus ben je nog op zoek naar jouw ‘happily ever after’? Schrijf je dan in!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *