Sinterklaasgedichten.net

‘Voor een talent als jij mag een geweldig cadeau natuurlijk niet ontbreken We hebben er eindeloos over vergaderd, nagedacht en alle opties vergeleken. De Pieten gaven het bijna op, maar toen riep Sint het perfecte antwoord ‘We geven MarleenĀ een paar sokken, ik weet zeker dat dit scoort!’

Zijn jullie al onder de indruk van mijn dichttalent? Niet nodig! Met de website Sinterklaasgedichten.net heb ik dit in 10 seconden in elkaar geflanst. Nee, ik ben niet zelf aan het rijmen geslagen. Met een tweeling van bijna 7 maanden heb ik wel iets beters te doen dan de hele avond een gedicht in elkaar flansen van de Sint voor jou.. Sorry! Volgend jaar doe ik misschien wel weer mijn best šŸ˜‰ Op deze website hoef je slechts de naam van de ontvanger in te vullen, een hobby en het cadeau. Je krijgt binnen een minuut per mail maar liefst 5 gedichten binnen. Ook geen korte gedichten van een paar regels.. maar echt een goed gedegen gedicht. Niemand zal het door hebben!

Kortom onze tip voor 5 december: Ā Sinterklaasgedichten.net

By Marleen Lam/ Media

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *