Hip in de regen

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat! Na een aantal weken prachtig weer te hebben gehad in september en zelfs tot ver in oktober, lijkt de maand november de hele maand een regenmaand te worden. Natuurlijk moest het een keer van komen, maar als het dan toch moet regenen.. kunnen we er dan niet een beetje hip bij lopen? Goed nieuws voor iedereen die door de regen moet, het kan hip!

Op de website Hip in de Regen kun je heel veel leuke, getailleerde regenjassen vinden met en zonder printjes. Goedkoop zijn ze niet.. maar niemand ziet dat je een regenjas draagt en je kunt hem dus ook gewoon zo aan. Investeren in een goede jas is natuurlijk nooit weggegooid geld. Dus heb je de portomonnee ervoor? Kijk dan eens op Hip in de Regen :) De blauwe jas op de afbeelding vind je hier.

By Marleen Lam / Musthaves

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *