Winactie hoesjes-outlet.nl

Als wij Nederlanders ergens dol op zijn.. dan is dat wel gratis! En waar wij, Kitty en Marleen, gek op zijn? Leuke dingen weggeven en van deze winactie worden wij dan ook erg blij. Want het is roze.. het is mierzoet.. handig en je wilt het gewoon hebben. Waar het over gaat? Deze handige sportband en een gaaf hoesje voor de Iphone 5G/5S.

Je kunt de sportband natuurlijk dragen tijdens het sporten.. maar als moeder is het ook erg handig om je handen vrij te hebben terwijl je in de weer bent met luiers, flesjes en huilende kinderen. Of op de fiets.. of in de auto.. Natuurlijk kun je hem ook gebruiken om te sporten, maar dat moeten jullie zelf maar weten 😉 Naast handige gadgets worden wij ook blij van lekkere recepten. Kitty is handig in de keuken met verschillende baksels en ik ben zelf handig met opeten. Een hoesje gevuld met donuts lijkt in combinatie met een sportband tegenstrijdig, maar wij vrouwen kijken natuurlijk alleen naar de kleurtjes als we iets uitzoeken en hier werden wij vrolijk van.

Kans maken op dit gave setje? Ga snel naar Facebook en deel & like onze post. Woensdag 2 september wordt de winnaar bekend gemaakt dus wees er snel bij. Geen fan van roze? Op de website www.hoesjes-outlet.nl staat nog veeeeeel meer!

By Marleen Lam / Musthaves

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *