Mijn MmePommetje

Mijn liefde voor MmePomm steek ik niet onder stoelen of banken. Ik ben misschien lichtelijk bevooroordeeld aangezien ik oprichtster Maaike dagelijks help met het beantwoorden van alle vragen die binnenkomen.. Maar ik blog nooit over iets wat ik zelf niet leuk vind of waar ik niet achter sta.

Dit setje wil ik graag over schrijven omdat het mijn setje is :) Misschien hadden jullie al de prachtige namen van mijn zoontjes op de armband gezien (;)). Dit setje heeft Maaike voor mij gemaakt als kraamcadeautje, is het niet super? De sliderarmbanden (dat is de band met de namen erop) kun je continu vernieuwen door bijvoorbeeld de kleurtjes te wisselen. Ze zijn er in een enkele, dubbele en drie dubbele band variant. Ook kun je in plaats van de namen kiezen voor data of voor een inspirerende quote of of of.. De mogelijkheden zijn eindeloos en nu de PommPremium lijn online staat wordt het alleen maar moeilijker. De PommPremium lijn bestaat uit sieraden gemaakt van echt zilver.. Kwijl!!

Benieuwd? Klik hier voor MmePomm.

By Marleen Lam / Musthaves

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *