De grote tekenfilm quiz!

Waren jullie vroeger ook zo dol op tekenfilms? Nu ik twee kleintjes heb merk je pas hoe handig een tv soms is. Als mama heel even moet bellen zitten graag in een wippertje voor de tv te kijken naar een zender met allemaal oude meuk.. uit .. jawel.. mijn tijd! Ontzettend grappig om weer Boes Boes terug te zien en er komen nog meer bekenden langs. Weten jullie aan de hand van deze foto’s over welke tekenfilms ik het heb?

Laat een post achter met de goede antwoorden en maak kans op een leuke goodiebag 😀 Zijn jullie klaar voor de grote jaren 80/90 tekenfilm quiz???

By Marleen Lam / Media

afb 2 eggcetera afbeelding 5 eggcetera afb 4 eggcetera afb 3 eggcetera afb 1 eggcetera

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *