Toetje met banaan

Genieten doen we met de website van Culy! Heerlijke recepten, de laatste foodtrends, leuke weetjes. Wij zijn fan van Culy. Deze week op de website: een heerlijk makkelijk toetje met banaan.

Je hebt nodig: banaan, een mes, chocolate chips/hagelslag of andere chocolade naar keuze en een lekkere vulling zoals pindakaas, noten of geraspte kokos. Hoe maak je het? Je snijdt de banaan in de schil de lengte een stukje in. Leg deze op een hittebestendig bordje en vul (over de banaan heen) met je favoriete toppings, bijvoorbeeld chocolate chips (of hagelslag) en pindakaas. Zet in de magnetron op de hoogste stand, 30 seconden per keer. Je hebt ongeveer 3 x 30 seconden nodig, check de banaan ondertussen steeds.

By Marleen Lam / Foodelicious

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *