Lente cocktail!

Vandaag kwam ik een geweldige site tegen die ik graag met jullie wil delen. Op cocktailicious.nl staan namelijk heeeeel veel cocktailrecepten waaronder deze voor een Lentense cocktail. Vandaag inslaan, morgen in de tuin genieten!

Wat heb je nodig voor een Lady Violet?

Gin (1,5 deel)
Parfait d’amour (0,5 deel)
Witte cranberriesap (1 deel)
Limoensap (2 partjes)
Garneren met een paars viooltje

Hoe maak je een Lady Violet?

Gebruik een boston shaker met ijs. Doe met een barmaatje 1,5 deel gin, 0,5 deel parfait d’amour, 1 deel witte cranberriesap en het sap van een kwart limoentje. Even shaken en voor je alles uitgiet, kijk je of de kleur goed is (lichtpaars)*. Hierna giet je de cocktail uit in een martini glas. De cocktail dien je op met een paarse viooltje. Dit kun je in het glas doen, maar je kunt het ook met een mini-knijpertje aan het glas bevestigen.

Als de cocktail te donker is voeg je wat cranberriesap toe, is de cocktail te licht voeg dan juist nog een klein deel parfait d’amour toe.

By Marleen Lam / Foodelicious

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *