Fifty Shades of Grey Cadeautips

Valentijn 2015 zal de geschiedenis in gaan als de Valentijn dat iedereen zijn liefje mee nam naar de verfilming van Fifty Shades of Grey. De sexy trilogie zorgde afgelopen jaren voor veel gefluisterde gesprekken tijdens boekenclubjes en het kaften van je boeken kwam weer helemaal terug. Je kan erop zitten wachten dat de vraag van de komende weken is: ‘Heb jij ‘m al gezien?’

Daarom de top tips van Eggcetera voor een Fifty Valentine!

Cadeautip 1: Fifty Shades of jewellery

Wil je toch iets tastbaars geven dat ook classy is? Denk dan eens aan sieraden in het thema, zoals een ketting met handboeien. Iets subtieler? De oorbellen van Cadsawan in de vorm van zweepjes zwieren wel heel brutaal heen en weer aan je oren… Omdat Cadsawan in Amerika gevestigd is en we denken dat je je cadeau bijtijds moet bestellen, ook nog een tip dichter bij huis: een armbandje geïnspireerd door Mr. Grey’s fascinatie met handboeien van webshop Oh So Hip.

Cadeautip 2: Soundtrack

Ik luister zelf al de hele week naar Ellie Gouldings’ ‘Love me like you do’ omdat het een geweldig nummer is, en de Fifty Shades versie van Beyoncé’s ‘Crazy in love’ zorgt voor de juiste sfeer als je deze CD opzet na je Valentijnsdate…

Cadeautip 3: Toy box 

Jij gaat graag een stapje verder? Kijk dan eens naar de Fifty Shades bondage set voor beginners.

De populariteit van de boeken heeft een ware hausse aan sextoys veroorzaakt die vergelijkbaar is met de verhoogde verkopen van de bunny vibrator sinds Sex and the City, alleen met een veel grotere variatie aan items. Naast de bondage set is er namelijk ook een officieel zweepje, een zilveren vibrator met de naam Charlie Tango en vibrerende bullet met de gravure ‘We Aim To Please.’

By Kitty Jacobs / Musthaves / Valentijn

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *