Fifty Shades of Grey Date tips

Date tip 1: Fifty Shades in de bios

De nummer 1 Valentijnsdate voor de fan is natuurlijk samen naar de bioscoop om daar de film te zien. In februari 2017 komt een nieuw deel uit. Dinertje vooraf, ergens cocktails achteraf en het zit wel goed met dat afspraakje. Wil je eerder samen genieten? Zet dan thuis de Blue Ray of DVD op van Fifty Shades of Grey. Als het niet de eerste date is (;)) kun je de avond afsluiten met een spannend speeltje van Christine le Duc.

 Date tip 2: Ladies’ Night

Geen Valentijnsdate? Niet getreurd, ook een avondje met vriendinnen kan in het thema! Met dit spel leer je iedereen wel heel goed kennen…

Date tip 3: Fotoshoot

Durf jij je echt helemaal bloot te geven? Geef je lover dan een sensuele fotoshoot cadeau waar jullie samen als Mr. Grey en Anastasia figureren. Of laat hem of haar toekijken terwijl jij je van je mooiste kant laat zien in Fifty Shades stijl.

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Fifty Shades? Bestel dan hier de boeken, de dvd en gave t-shirts.
De Engelstalige boeken
De Nederlandse boeken
De Blue Ray Fifty Shades of Grey
DVD Fifty Shades of Grey
Leuke maar toch ook wel foute t-shirts

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *