De grote chipstest

Als je dan besluit om een keer naar een andere supermarkt te gaan, omdat daar de aanbiedingen beter zijn.. dan kijk je ook meteen naar nieuwe producten. De aanbiedingen waren dus goed, maar met afrekenen waren we iets minder blij. Zo ging er vers geperste sinaasappelsap in het karretje, schoonmaakdoekjes, een speciaal biertje en voor mij de rode Jillz 0,0%, maar ook twee zakken chips.

Ik ben dooool op het uitproberen van rare chipssmaken, noem het maar een afwijking. Van ketchupchips, tot augurkenchips en vooral in het buitenland.. cheeseburgerchips. Ik vind het geweldig. Bij de Deen verkopen ze dus soorten chips van Croky die ze bij de Albert Heijn, of in ieder geval mijn Albert Heijn, niet hebben. Ik heb pasta carbonara chips gekocht en van Lays de bicky crisp? Stond een hamburger voorop dus dan is het al snel goed wat mij betreft 😉

Het oordeel! De bicky crisp is heerlijk, lekkerder dan de pasta carbonara chips, maar je moet er niet teveel van eten. De smaak is best uitgesproken. De pasta carbonara chips, smaakt wel naar pasta carbonara.. maar is vooral chips met hamssmaak. Weer wat geleerd!

By Marleen Lam / Foodelicious

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *