Musthave: opvallende prints

By Kitty Jacobs

Bij het nieuwe jaar horen traditioneel goede voornemens. Ook ik heb me voorgenomen meer te gaan sporten, vooral door activiteiten op te pakken waar ik afgelopen jaar geen tijd meer voor had. Zoals yoga. Ik heb een aantal jaar hele relaxte yoga gedaan, maar zocht iets om sterker en leniger te worden. Dromend van een spectaculaire spagaat wilde ik graag vinyasa yoga volgen bij een krachtige en uitdagende docent.

Erwin: bij hem ben ik al zo vaak op mijn kont gevallen bij het uitvoeren van een wiebelige Warrior dat ik bijna zou denken dat het niks voor mij was. Gelukkig herinnert hij mij (en de andere leerlingen) er regelmatig aan dat niet het doel maar de weg van belang is. Waarna hij moeiteloos op één pink balanceert.

Nu houd ik me niet altijd bezig met super zen meditatief in poses rondhangen. ‘Wat moet ik aan?’ is namelijk een veel interessantere vraag: comfortabel en praktisch, niet te warm/koud en niet te wijd, zodat de docent kan zien of je de houding goed uitvoert én zodat je niet ineens verstrikt raakt in een teveel aan shirt bij het doen van een neerwaartse hond. Wat betreft broeken heb ik zelf de keuze uit twee bijzonder saaie items: een lange zwarte hardloopbroek en een driekwart zwarte hardloopbroek. Hoewel ik over het algemeen sterk anti-legging ben, zie ik bij zowel medeyogi’s als in de danswereld steeds meer jaloersmakende leggings in aparte prints verschijnen. Hét merk om van je benen echte eyecatchers te maken is Black Milk. Niet goedkoop en helemaal uit Australië, maar zo leuk! Mijn nummer één? De Hell Yeah, met een regenboog, eenhoorn én een dinobot. Spectaculairder kunnen je benen niet worden.

Ook les van Erwin voor mooie benen? Elke woensdag in Lelystad, meer info: www.manasayoga.nl

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *