Musthave: Japanse snoepjes

By Marleen Lam

Iedereen al klaar met de goede voornemens? Mooi zo! Misschien ben ik ietwat ongeduldig, maar dat komt omdat ik dit jaar geen goede voornemens heb. Afvallen, met een zwangere buik, gaat hem niet worden en stoppen met roken hoef ik ook al niet.. Dus laten we het maar snel weer over lekkere dingen hebben waar we allemaal van kunnen genieten bijvoorbeeld deze nieuwe snoeplijn van Jamin.

Van de acht artikelen is de helft al niet meer beschikbaar in de webshop en dat kan maar 1 ding betekenen.. dat het lekker is! Ik word zelf al heel erg vrolijk van de verpakkingen, de kleurtjes en de grappige beestjes. Online kun je nog de volgende items bestellen: Hello Panda strawberry, Pocky strawberry, Ramune Strawberry Soda en Ramune Watermelon. Hebben? Klik hier!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *