Media: Oeps! een zesling

By Marleen Lam

Nu de zwangerschap gestaag vordert stop ik ‘s middags iets eerder met werken. Ik pas nog net achter mijn bureau, maar er zijn dagen dat mijn rug niet wilt meewerken en ik graag mijn bureaustoel voor mijn bank verruil. Niet ideaal, maar je leert je aan te passen! Tijdens een van deze middagen kwam ik op tv een programma tegen waardoor mijn leven er ineens een stuk rooskleuriger uit zag: ‘Oeps, een zesling’. En geloof mij.. dat neemt alle eventuele zorgen over het krijgen van een tweeling compleet weg! Ideaal dus!

Het programma op SBS9 (?? Ik weet nog steeds niet de toegevoegde waarde van deze zender of waarom hij er ineens was) gaat over Bryan en Jenny uit de VS. Zij kregen via kunstmatige inseminatie maar liefst zes kids! Drie jongens en drie meisjes. Uiteraard hebben ze allebei gewoon een fulltime baan, moet kunnen toch? Als je ziet wat voor een gekkenhuis zes kinderen oplevert dan denk ik bij mijzelf: ach twee is een eitje 😉 Iedere middag dus te zien op SBS9.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *