Broodje chips

By Marleen Lam

Dat ik groot fan ben van de website Culy.nl is geen geheim. Regelmatig kijk ik even op deze website vol inspiratie op het gebied van food. Van recepten tot trends en leuke weetjes. Vandaag zag ik een bericht staan over een Iers pop-up restaurant waar ze broodjes met chips verkopen. Volgens Culy is het een grote hit.

Culy.nl: In Belfast opende Simply Crispy begin dit jaar haar deuren. Het is het eerste café in de wereld waar je broodjes chips kunt bestellen. Er zijn meer dan 35 verschillende soorten chips waar je uit kunt kiezen. Simply Crispy begon als een grap en was een reactie op het bizarre Cereal Killer Cafe dat onlangs in Londen opende. Toen bleek dat veel mensen het idee van een ‘broodje-chips-café’ wel zagen zitten, kwam het er en werd het zelfs een grote hit. Op de eerste dag waren ze binnen twee uur uitverkocht! De broodjes kosten (omgerekend) rond de €4,60 en worden geserveerd met soep en friet.

 

Broodbakmix Pitten en Zadenbrood Bio In2bake
Cook&Co.nl
3.99
Fruschetta Mix met Mango 75g Wajos Gourmet
Cook&Co.nl
5.98
Broodbakmix Witbrood Bio In2bake
Cook&Co.nl
3.49
Tzatziki Dip 100g Wajos Gourmet
Cook&Co.nl
5.98
Broodbakmix Meergranenbrood Bio In2bake
Cook&Co.nl
3.49
Broodbakmix Bruinbrood Bio In2bake
Cook&Co.nl
3.49

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *