Curious: 5-jarige jongen krijgt rekening

By Marleen Lam
Hebben jullie dit verhaal al gelezen op nu.nl? Een vijfjarige Britse jongen heeft op school van een vriendje een rekening mee naar huis gekregen omdat hij niet kwam opdagen op een verjaardagsfeestje. De moeder van de jarige jongen uit de streek Cornwall, stuurde een rekening van bijna 16 pond (ongeveer 21 euro), omdat zij rekening had gehouden met de aanwezigheid van Alex Nash en kosten had gemaakt.

Nash was uitgenodigd om mee te gaan naar een indoor-skipiste. Zijn ouders hadden toegezegd dat Nash zou komen, maar hadden in dezelfde periode ook plannen gemaakt met de opa en oma van Nash. De ouders van Nash verklaren dat zij geen contactgegeven hadden van de moeder en daarom geen mogelijkheid zagen om af te bellen.

De vader van Nash vond de rekening in de rugzak van zijn zoontje. Hij zegt niet van plan te zijn de rekening te betalen, vooral door de manier waarop hij is benaderd door de vrouw. Lawrence dreigt op haar beurt naar de rechter te stappen als de rekening niet wordt betaald.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *