Musthave: ouderwets gezellige bordspellen

By Marleen Lam

Gooi de Nintendo, Playstation of Xbox maar aan de kant! Nou.. misschien niet letterlijk.. trek gewoon maar de stekker eruit, steek een kaarsje aan en geef je over aan jeugdsentiment! Deze spellen zijn ideaal om aan je kind cadeau te geven, omdat het A. leuk voor je kind is en B. als je eind twintig/halverwege de dertig zit je deze spellen nog heel goed kan herinneren. Ik in ieder geval wel! De prijzen zijn trouwens ook door de jaren heen niet veranderd…

Onze last minute Sinterklaastips:

Doolhof – Ik dacht altijd dat het betoverd of betoverend doolhof heette.. Een leuk bordspel waar je op zoek gaat naar schatten.Geschikt voor 7 jaar en ouder.

Dokter Bibber – Deze kent iedereen wel! In vele varianten te verkrijgbaar, maar de klassieker met botten is natuurlijk wel de beste versie! Geschikt voor 4 tot en met 99 jaar.
Spookslot – Vroeger zag de verpakking er anders uit, toch is dit hetzelfde spel. Sterker nog.. ik heb hier nog een Spookslot liggen :) alleen ben ik wel het doodshoofdje kwijt, dat is dan weer jammer. Bouw met je kinderen dit spel en ga lekker samen griezelen. Geschikt vanaf 7 jaar.
Ook gezellig voor tijdens de donkere decemberdagen; Stratego, Ticket to Ride en natuurlijk niet te vergeten.. de Toren van Pisa!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *