New Year’s Eve cocktails

By Marleen Lam

Een oude post, maar nog net zo lekker! Probeer woensdag eens deze cocktails van Jamie Oliver!

Hot buttered rum:

Roer in een pan 35 ml acht jaar oude rum, 2 theelepels rietsuiker, 1 theelepel boter, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel piment en 100 ml kokend water door elkaar. Verhit het mengsel langzaam, tot de suiker is opgelost. Schenk het in en theeglas en garneer het drankje met geroosterde steranijs. Rasp er wat nootmuskaat over.

Blood & jam:

Roer in een beker 2 theelepels cranberrysaus en 25 ml bloedsinaasappelsap door elkaar, tot de saus is opgelost. Voeg 25 ml (Dewar’s blended) scotch whisky en eventueel wat suiker toe. Schenk het mengsel in een shaker, schud er goed mee en zeef het boven een martiniglas.

Wicked Champagne cocktail:

Halveer vier granaatappels (ook mogelijk met aardbeien of perziken) en verwijder de pitjes. Doe de zaadjes 5 tot 10 seconden in een keukenmachine. Zeef het en je hebt geweldig granaatappelsap. Doe 5 cm sap in een champagneglas en vul het glas verder met champagne of prosecco.

 

Bron: Jamie Oliver

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *