Fashion: het kerstdiner

By Kitty Jacobs

Het kerstdiner is altijd weer een dilemma: ik kan nooit kiezen uit iets chics of iets comfortabels. En laten we nog maar niet beginnen over feestjes buiten de deur, dan heb ik natuurlijk niks om aan te trekken! Gelukkig is er nog tijd zat om een van deze beauties te bestellen. Of allemaal…

 50s Adrina Polka Dot Pencil Dress in Red
Ga jij voor sexy en opvallend knalrood? Deze jurk is een echte showstopper! Dit is de jurk voor het betere kerstfeestje: fancy hapjes in een restaurant en misschien wel de dansvloer op.

50s Winna Western Dress
Een fantastische op de jaren 50 geïnspireerde swing dress. Het lieve kraagje en de stoffen riem zorgen voor een feestelijke look die niet te formeel is. Comfortabel van kerstfilms kijken op de bank (het is ten slotte vakantie) naar aanschuiven bij het diner. Perfect voor kerst bij je ouders thuis :)

 30s Emily Embellished Maxi Dress in Black
Zwanger? Ook dan kan je gewoon fashionable proosten op kerst of 2015, maar dan wel met kinderchampagne of een sapje. Deze jaren ’30 maxi japon sluit in de taille mooi aan zonder oncomfortabel te voelen door elastische smockafwerking aan de achterzijde.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *