Fashion: Feestelijke outfits voor de kerstborrel

By Kitty Jacobs

De decembermaanden zijn altijd weer een uitdaging voor mijn kledingkast. Met zoveel feestjes achter elkaar raken mijn party outfits snel op, en natuurlijk grijp ik dat graag aan als excuus om naar iets nieuws te zoeken. Ik ben ontzettende fan van de kleding van Topvintage: voor deze online retro boutique begin ik niet eens met het toevoegen van plaatjes aan mijn Pinterest omdat ik bijna alles wil hebben… Bijkomend voordeel: als je eindelijk hebt kunnen kiezen uit het uitgebreide aanbod en je bestelt voor 21:00 uur, wordt het nog dezelfde dag gratis verzonden!
Voor de kerstvakantie is het eerst tijd voor de eindejaarsborrel op het werk, een evenement dat vraagt om een elegante look die ook praktisch genoeg is om ook nog achter je bureau te zitten die laatste dag. Deze outfits met een jaren vijftig stijl passen prima bij je kantoorbaan, terwijl je je de hele dag fabulous voelt.

50s Royal Lace Pencil Dress in Navy
Gekleed en feestelijk: deze combinatie van chique donkerblauwe stof en kant benadrukt je rondingen zonder dat je het kantoor van je baas wil vermijden.

Uma Dress
De klassieke little black dress in een sexy fifties uitvoering!

50s Demure Sparkly Gold Pencil Dress in Black
Is het thema ‘glitter’ en heb je geen idee wat je aan kan trekken zonder eruit te zien als een kerstbal? Kies dan voor deze comfortabele jurk in stretchstof.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *