Druk, drukker, drukst!

By Marleen Lam

Oh we zijn zo druk! Als jullie denken ‘goh er staat nog geen nieuw recept op Eggcetera’ dat kan kloppen. Naast onze banen en natuurlijk deze speciale verjaardagsweek waarin vele goodies worden weggegeven ben ik druk met baby’s te laten groeien. En soms kost dat best veel energie. Je merkt dat een locatie bezichtiging voor Focus Flevoland, een koffieafspraak voor ‘t Kofschaap, een interview uitwerken voor ‘t Kofschaap en daarna nog een stukje administratie.. Dat dat best veel is. In combinatie met baby’s dan. Want ja, ik ben zwanger. En ja, het worden er ook nog eens twee! En nee, dat is geen grapje haha. Dus staat er soms even niets op de website.. Of staan er teveel babyitems op de website.. Laat het ons gerust weten! Stuur een mailtje, Facebookberichtje of een tweetje. We horen graag van jullie :)

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *