Musthave: muurstickers

By Marleen Lam

De reclames zijn.. eh… je moet ervan houden. Eerlijk is eerlijk. Maar de producten van Fonq zijn erg leuk. Je kunt echt van alles vinden op Fonq.nl. Zo kwam ik deze leuke muursticker tegen van KEK Amsterdam. Ze hebben in dezelfde lijn muurstickers van dieren. Niet alleen gaaf voor de kinderkamer, maar uitermate geschikt om een kantoor mee op te decoreren of de slaapkamer. Deze sticker is bijna veertig euro en via deze link te bestellen. Het is een realistische boom aldus de website en dat klopt ook wel. Het is een kleine touch voor de kamer. Wil je losgaan? Dan kun je ¬†natuurlijk altijd nog met vogelhuisjes aan de slag.. en vlinders.. en elfjes… Slingers met bloemen of klimop…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *