Media: de Hema blog

By Marleen Lam

Zoals jullie weten is de Hema een nieuwe weg ingeslagen. Met een nieuwe productenlijn en slogan (Echt Hema is Hema maakt gewoon bijzonder geworden) en een nieuwe website vol met blogs. Op blog.hema.nl kan je blogs lezen van enthousiaste Hema fans over Hema producten. De fans krijgen, bij plaatsing, leuke voordelen. Om geplaatst te worden echter.. Mijn eerste blog werd enthousiast ontvangen. De tekst was super, de foto’s waren nog niet goed. Nadat ik de foto’s had aangepast en nogmaals complimenten had ontvangen van contactpersoon 2, werd mijn blog door contactpersoon 3 vervolgens afgekeurd. Vandaag ga ik het nog één keer proberen..  Dit is de blog die niet geplaatst werd:

Stempels ook leuk volwassenen!

Creativiteit staat voor mij als schrijver, ondernemer en blogger bovenaan mijn lijstje. Ik laat mij graag inspireren door foto’s, quotes, leuke hebbedingetjes en doe-het-zelf projecten. Heerlijk op de zondagmiddag aan de keukentafel knutselen. Creatief bezig zijn is goed voor de geest, het zorgt voor ontspanning en je komt tot nieuwe inzichten. In mijn grote bak met knutselspullen mogen de stempels van de Hema zeker niet ontbreken.

Stempels zijn het helemaal. Je ziet ze tegenwoordig overal. Kleine stempels, grote stempels, stempels met bloemen, dieren letters en symbolen. Alleen… stempels kunnen nogal aan de prijs zijn. Gelukkig heeft de Hema nu ook stempels in het assortiment en dan bedoel ik niet de stempels voor kinderen met het alfabet in vijf verschillende kleuren. Maar leuke stempels waar je als volwassene mee gezien mag worden. Zelf heb ik de stempels ‘Merci’ en ‘things to do’. Ze zijn handig, leuk en het staat gezellig. Om het af te maken heb ik niet gekozen voor normale inkt maar voor zwarte en zilveren inkt met glitters. Nu kan ik altijd en overal mijn brieven, cadeautjes en enveloppen voorzien van een personal touch.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *