Hotspot: Walibi Fright Nights

By Marleen Lam

Dit jaar ben ik helaas niet geweest, maar Walibi Halloween was wel ieder jaar vaste prik. Vorig jaar werkte ik nog tijdens de Halloween Fright Nights. Die sfeer op het park.. De gillende mensen.. de donkere paden… de sfeer is gewoon super. Ja, het is heel heel erg druk. Maar de spookhuizen, de scare actors en de sfeer maken een hoop goed. Reserveren van te voren voor de spookhuizen raad ik sterk aan. Het is bij ieder spookhuis dusdanig druk.. als je geen tickets hebt en je staat uren in de rij voor niets ben je ook niet blij. Op deze avonden en vooral a.s. vrijdag (de laatste avond van dit seizoen en de laatste Halloween Fright Night) moet je blij zijn als je één spookhuis van binnen kunt zien. Ga vooral lekker door de scare zones, geniet van de shows en pak nog even een achtbaantje mee want na vrijdag is het park weer dicht.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *