Jamie’s Italian

By Marleen Lam

Was het lekker? Ja. Bij Jamie’s Italian in Londen kan je goed eten en betaalbaar. Van een speciale Italiaanse burger tot pasta. Eenvoudige gerechten, maar wel met goede smaak. Was het heel erg bijzonder? Nou, dat niet. Het eten is heerlijk, de rekening viel ontzettend mee, de sfeer was ook goed, leuk aangekleed restaurant, bediening perfect.. maar bijzonder. Nee. Bij de plaatselijke Italiaan in jouw woonplaats kan je net zo lekker eten. Moet je er dan toch een keer geweest zijn? Ja, natuurlijk! Als je bij Jamie Oliver kan eten, dan moet je dat doen. Kom je voorlopig niet in Londen?┬áKlik dan hier voor een klassiek Italiaans pastagerecht van Jamie.

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *