Halloween treats

By Marleen Lam

Een Halloween versnapering op tafel vanavond? Dan is dit een goed last minute idee. Het meeste, zo niet alles, heb je al in huis. Alleen nog even priegelen! Het zijn gevulde eieren met spinnen van olijf. Het basisrecept voor gevulde eieren (bron Allrecipes):

Voor zes porties:

6 eieren
1/2 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels mayonaise
1/2 theelepel mosterdpoeder of fijne mosterd
Bereidingswijze

Leg de eieren in een pan met gezouten water. Breng water aan de kook en laat de eieren in ongeveer 10 tot 15 minuten hard koken. Giet af, en laat de eieren afkoelen. Pel de eieren. Snij de eieren in de lengte doormidden en verwijder het eigeel. Meng het eigeel in een kom met paprikapoeder, mayonaise en mosterd(poeder). Schep het mengsel in de eiwithelften. Serveer koel.

Gebruik de spinnetjes als decoratie en genieten maar!

Happy Halloween :)

Probeer nu WeightWatchers online. Eenvoudig, persoonlijk en effectief

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *