DIY: Halloween voeten

By Marleen Lam

Voor deze DIY Dinsdag was ik op zoek naar iets gezelligs. Een knutselprojectje voor een regenachtige dag. Denk aan theelichtjes maken of een bloemenvaas uit een frisdrankfles. Toen zag ik dit… En ik vond het gaaf. Met oog op Halloween, over tien dagen is het zo ver, hier een tip om je kostuum af te maken. Je hebt alleen maar nodig oude schoenen, schuimrubber, een oude teddybeer of een stuk pluche stof en tja.. plastic. Je kan het fabriceren met rietjes, pennen.. als de vorm maar klopt. Je kan de nagels bevestigen met lijm, maar wat mij betreft kan het ook met dubbelzijdige tape of touw (als je de schoenen nog een keer aan wilt). De foto spreekt voor zich. Wees lekker creatief!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *