Curious: Ook daar is Facebook goed voor

By Marleen Lam

Vandaag een opvallend bericht gevonden op Nu.nl. Een Britse vrouw is er via foto’s op Facebook achter gekomen dat haar man met een andere vrouw is getrouwd. Het zal je maar gebeuren! De 55-jarige Yvonne Gibney was ruim zeventien jaar getrouwd met haar man Maurice, die werkzaam is in de olie-industrie. Hij had zijn vrouw verteld dat hij vaak voor zijn werk in Oman moest zijn. In werkelijkheid was hij daar op bezoek bij zijn nieuwe vriendin, met wie hij later trouwde.

Op de Facebookfoto’s was de man te zien in trouwkleding, terwijl hij zijn nieuwe vrouw kuste. Gibney kwam er achter dat de bruiloft niet recent had plaatsgevonden, maar dat het bruidspaar elkaar al elf maanden eerder het jawoord had gegeven. ┬áNadat zij achter de waarheid was gekomen, spande de Britse vrouw een rechtszaak aan tegen haar man. De man, met wie ze een zoon heeft en van wie ze inmiddels is gescheiden, is veroordeeld tot zes maanden cel voor bigamie.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *