Musthave: Traveler’s Notebook

By Kitty Jacobs

Voor een blogger schrijf ik best veel. En dan bedoel ik dat ik pen en papier gebruik, waarna ik het uitwerk op de computer. Ik heb dan ook een grote collectie pennen (gesorteerd op schrijfcomfort) en koop constant notitieboekjes. Van goedkope Action-schrijfblokken tot Moleskine special editions. Sinds een tijdje heb ik er een heel bijzondere bij: een zogeheten Traveler’s Notebook. Het is een handgemaakte leren omslag met elastieken waar je vervangbare papieren boekjes in vastmaakt. Je kan zelf bepalen wat voor inhoud je nodig hebt: lege blaadjes om te tekenen, een weekagenda, een maandkalender, adressenboekje… Het is zelfs mogelijk om zelf met een ontwerp te komen. Nadat ik met een rommelige schets kwam, heeft Monique het voor elkaar gekregen om precies het boekje te ontwerpen dat ik voor ogen had! Bestellen kan hier.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *