Musthave: Dreamscape Stationary

By Marleen Lam

Wat een leuke winkels zijn er in Londen! Ik heb genoeg foto’s, musthaves en hotspots om jullie de komende weken mee te vervelen. Vandaag begin ik met een winkel waar ze een hele gave lijn stationary verkopen. Bij Paperchase kon ik mij met heel veel moeite inhouden. Uiteindelijk heb ik alleen een knalroze glitterpen gekocht met daarop een Unicorn. Moet kunnen toch? De stationary lijn is ontzettend schattig en heeft aandoenlijke figuurtjes waaronder unicorns (of course), uiltjes en vosjes. Van tasjes tot sleutelhangers, maar vooral heel leuk papier, pennen, mappen.. Bedenk het maar en ze hadden het met deze mooie kleuren. De website van de winkel kan je via deze link bekijken.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *