Curious: broodje meelworm anyone?

By Marleen Lam

Vandaag kwam ik een artikel tegen van ANP over een nieuwe versnapering op Lowlands. Als redacteur van de lokale omroep in Dronten  ben je sowieso altijd met lokaal nieuws bezig. Op dit moment zijn twee vrijwilligers van RTV8 op Lowlands om verslag te doen van de festiviteiten en optredens. Ik stelde voor dat zij deze versnapering zouden proberen.. zij waren het er niet mee eens.

Vanaf dit jaar is het  namelijk mogelijk om een broodje meelworm te kopen op Lowlands. De gebakken meelwormen kunnen als topping op het broodje gestrooid worden. Hmmm lekker! De broodjes hebben de naam ‘Lef XXL’ gekregen. Erg toepasselijk. Het cateringbedrijf laat weten dat het eten van insecten erg gezond is. Insecten bevatten veel eiwitten, ijzer en vitamine A, B2 en D.

Wie durft?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *